Seleccionar página

Ga na het voltooien van je aankoop naar je bol.com account. De betaling verloopt op dezelfde manier als voor ieder ander artikel bij bol.com. Een overzicht van de verschillende manieren waarop je je bestelling kunt betalen is vind je op onze pagina over betaalmethoden. Meld je aan met een Microsoft-account op een Windows 10-apparaat. Selecteer alle apps in het menu op het startscherm.

  • Zodoende wordt uw systeem zo breed mogelijk beschermd.
  • Maar als je de recensies nu moet geloven zijn er dus meerdere gedupeerden met hetzelfde probleem.
  • Mac computers zijn dus net zo vatbaar voor virussen, maar kunnen door een kleiner aantal virussen minder snel besmet worden.
  • De schijf wordt uit dit pop-upvenster verwijderd door in het register aan te geven dat de door deze schijf gebruikte aansluiting als een interne poort beschouwd moet worden.

Microsoft stopt het besturingssysteem in een nieuw jasje en dat is voor de meeste mensen een goede zaak. Niet iedereen is even technisch onderlegd en heel wat Windowsgebruikers houden vast aan hun vertrouwde omgeving. Kleine aanpassingen kunnen voor grote verwarring zorgen.

‘Volgende Generatie Windows’ Wordt Op 24 Juni Onthuld

Ben je op zoek naar installatiemedia specifiek voor jouw computer, breng dan een bezoek aan de website van de fabrikant. Vaak vind je hier de nieuwste versies en de originele media als download aangeboden. Ook leveren de fabrikanten vaak een eigen wizard, waarmee je op basis van een herstelpartitie op de computer zelf nieuwe installatiemedia voor Windows kunt maken. Zo brengt Dell de OS Recovery Tool uit, waarmee je een opstartbare USB-stick met Windows kunt maken. Ben je op zoek naar Office-bestanden, klik dan in de Windows & Office Iso downloader op de tab Office.

Je maakt een Printscreen met de Printscreen knop op je toetsenbord toets en dan? Je computer heeft op dat moment letterlijk een foto gemaakt van wat er op je scherm staat en opgeslagen op je Klembord . Windows stelt je in staat filmpjes van je beeldscherm te maken aan de hand van een functie die al is ingebouwd.

Zo Maak Je Een Screenshot Op Windows 10 Zonder Toetsenbord

ClamWin daarentegen is een opensource antivirus product gemaakt door mensen voor mensen https://driversol.com/nl/drivers/nvidia/. Dat betekend dat ontwikkelaars over de hele wereld vrijwillig meewerken aan dit product zonder dat het commercieel uitgebuit wordt. Vanaf Windows 8 is beveiliging van de computer behoorlijk aangescherpt met het eigen beveiligingspakketten van Microsoft.

De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd. Heb je naar aanleiding van dit blog bericht nog vragen en/of opmerking laat hieronder een reactie achter. Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken.

Speed up and optimize your PC with CCleaner

CCleaner is the number one tool for cleaning your PC.
It protects your privacy and makes your computer faster and more secure.